Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Νίκης 1,
Τ.Κ: 546 24, Θεσσαλονίκη

Αδειοδότηση, κατασκευή και χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκών

Αγαπητέ χρήστη

Σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων -GDPR), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα σχετικά μέτρα ασφαλείας και θα θέλαμε τη συγκατάθεσή σας ώστε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και για την αποστολή newsletters ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για τις υπηρεσίες μας.

Μέλημά μας είναι να είμαστε απόλυτα διαφανείς σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας και τα λοιπά προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό και δεν παρέχονται από εμάς, με οποιονδήποτε τρόπο, σε τρίτους.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης προτού να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας ή αποκτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία, προϊόν ή υπηρεσία που παρέχεται από την Εταιρία μας.

 

1.Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η Actionserve Α.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, γι’ αυτόν τον λόγο σας παρακαλούμενα επισκέπτεστε τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης.

2.Πνευματική Ιδιοκτησία 

Τα κείμενα, οι εικόνες, τα εμπορικά σήματα, καθώς και οποιοδήποτε άλλο υλικό υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, αποτελεί πνευματική μας ιδιοκτησία και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Εταιρίας μας ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Οι λοιπές ονομασίες προϊόντων, εμπορικών σημάτων και υπηρεσιών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας και δεν φέρουν το σήμα της Actionserve Α.Ε και ανήκουν σε άλλες εταιρίες, μπορεί να αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας μόνον για σκοπούς αναγνώρισης.

Επίσης, απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση ή οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης, μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας μας, για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό ή άλλον σκοπό πέραν της προσωπικής σας ενημέρωσης.

3.Πολιτική Απορρήτου / Προστασία προσωπικών δεδομένων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων. Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό του τηλεφώνου σας.
Δεν πρόκειται να προβούμε σε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία, αποκλειστικά και μόνο για να καταστεί δυνατή η επικοινωνία μεταξύ μας.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία εσείς επιλέγετε να μας παρέχετε. Σκοπός μας είναι να συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την κατάλληλη πληροφόρηση. Οι πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  

Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενδεικτικά:

-σε περίπτωση που εγγραφείτε στη λίστα προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία/newsletters από την Εταιρεία μας.
-μετά το πέρας της εξυπηρέτησής από την Εταιρία μας, για να μας πείτε τη γνώμη σας σχετικά την ποιότητα των υπηρεσιών μας, και των προϊόντων μας.
Eπίσης, εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε προκαταβολή μέσω του Ιστότοπού μας.

Επίσης, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail, σας παρακαλούμε να μην αποκαλύπτετε εμπιστευτικές πληροφορίες στα μηνύματά σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας στέλνετε ευαίσθητες πληροφορίες και στοιχεία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP 

Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση IP είναι τεχνικώς απαραίτητη για την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. H χρήση της διευθύνσεως ΙΡ γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3471/06 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και  Ν. 2472/1997 περί «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», όπως ισχύουν κάθε φορά.

-Ποια είναι τα δικαιώματά σας
:

  • Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε περίπτωση που αλλάξουν τα στοιχεία σας ή δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά, μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.
  • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών δεδομένων σας: Μπορείτε να μας στείλετε e-mail συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.

4. Περιορισμός Ευθύνης 

Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη ζημία, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, εξόδων, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, βλάβης στον υπολογιστή από ιούς, bugs, hacking, βλάβης στο λογισμικό ή το hardware, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, διαφυγόντων κερδών, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών που θα μπορούσαν να προκύψουν, ως επακόλουθο της πρόσβασης στον δικτυακό τόπο, την πλοήγηση σε αυτόν, την αδυναμία πρόσβασης σ’ αυτόν, ή τη μεταφόρτωση περιεχομένου από αυτόν, όπου αυτό επιτρέπεται. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χωρίς σφάλματα ή τεχνικά προβλήματα, πλην όμως η χρήση της σελίδας μας γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη.

 Ως εκ τούτου, δεν φέρουμε ευθύνη για τη διαγραφή ή την αποτυχία αποθήκευσης περιεχομένου, πληροφοριών και ενημερώσεων από την ιστοσελίδα μας. Ομοίως, δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, παρεπόμενη ή αποθετική ζημία κάθε είδους που απορρέει από ή σχετίζεται με οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας μας και του περιεχομένου της, καθώς και οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή καθυστέρηση στις κρατήσεις σας.

Δεσμοί (Links) από και προς άλλες ιστοσελίδες

Η Ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους (Links) για άλλους ιστοτόπους, τους οποίους δεν διαχειριζόμαστε ή ελέγχουμε, και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Οι σύνδεσμοι αυτοί υπάρχουν στην Ιστοσελίδα μας για την ενημέρωσή σας και τη διευκόλυνση της περιήγησης, και σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο των άλλων ιστοσελίδων ήγια οποιαδήποτε απώλεια ή/και ζημία που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση τους. Πριν χρησιμοποιήσετε τους ιστοτόπους αυτούς, μπορείτε να αναζητήσετε τους ξεχωριστούς όρους χρήσης, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές απορρήτου της κάθε επιμέρους ιστοσελίδας.

 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (socialmedia)

Μέσω της Ιστοσελίδας μας έχετε την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα την επιλογή «Μου αρέσει» του Facebook, Twitter,Instagram,Google+, κ.λπ. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να επιτρέπουν την πρόσβαση ή/και σύνδεση στους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα. Εμείς δεν ελέγχουμε τις υπηρεσίες αυτές των κοινωνικών δικτύων ή τα προφίλ σας σε αυτά, και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές τις υπηρεσίες ή να θέσουμε κανόνες για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε αυτές. 

Τα ζητήματα αυτά άπτονται του δικού σας ελέγχου καθώς και των παρόχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Πριν κάνετε χρήση οποιουδήποτε τέτοιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης που προτείνεται από την Ιστοσελίδα μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερωθείτε καλύτερα αναφορικά με τις πολιτικές απορρήτου τους.

Ασφάλεια και χρόνος τήρησης Προσωπικών Δεδομένων
Τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για να έχουμε επικοινωνία και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας με την Εταιρία μας. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να παραμείνουν στο αρχείο μας μέχρις ότου ζητήσετε την διαγραφή τους  (σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο από 7 έτη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία).